Факултет информационих технологија
Алфа БК Универзитет
Упис
  • вебсајтови
    факултета

Упис

Поред разноврсности студијских програма који варирају од менаџмента, лингивстике, економије, преко спорта, информационих технологија и многих других, нудимо јединствену могућност добијања двојне дипломе са шведским Универзитетом у Јончепингу.

 

Факултет информационих технологија на својим акредитованим студијским програмима основних,мастер и докторских академских студија, сагласно потребама привреде и развоја савременог друштва, образује кадрове, може се рећи, за занимање будућности.

Матурантима, будућим бруцошима, студентима на сва три нивоа академских студија Факултет информационих технологија је гаранција испуњења међународних стандарда образовања и високог степена теоријских и апликативних знања савремених информационих система и технологија, лидерских способности и креативности у даљем самосталном и тимском раду.

Предупис је у току!

Оно што нас издваја од других:

1. Стипендије за најбоље средњошколце и будуће бруцоше

2. Сарадња са привредом

3. Савремене методе у образовању, студирање на даљину (ДЛС)

4. Менторски рад, рад у малим групама

5. Учење кроз праксу

За све информације у вези предуписа, о различитим алатима и оспособљавањима појединих вештина, као и о стипендирању најбољих кандидата и будућих студената током студија, сазнајте позивом на број телефона 063/313153

Куда са нашом дипломом?

Куда са нашом дипломом?

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир Факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Акредитовани програми

Акредитовани програми

Студијских програм на свим нивоима студија (основне студије, мастер и докторске студије).

Потребна документација за упис

Потребна документација за упис

Припремите непходну документацију унапред и скратите време које вам је потребно за процедуру пријаве.

Колико кошта

Колико кошта

За кандидате који уписују прву годину основних академских студија Алфа БК Универзитета, а који су средњу школу у четворогодишњем трајању завршили са укупном просечном оценом од 4,5 па навише, школарина износи 990 евра.