Факултет информационих технологија
Алфа БК Универзитет
Факултет је инвестиција која вам доноси профит до краја живота. Инвестирајте у себе!
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Факултет је инвестиција која вам доноси профит до краја живота. Инвестирајте у себе!

Факултет је инвестиција која вам доноси профит до краја живота. Инвестирајте у себе!

ВЕСТ, 10.09.2020

‘’Улагање у знање је најисплативија инвестиција, зато марљиво радите на стицању знања, усвајању технологија и вештина за време које долази - јер савремено доба тражи компетентне људе, професионалце  који ће бити оспособљени да превазиђу све изазове у будућности. Са задовољством истичем да Факултет за финансије, банкарство и ревизију Алфа БК Универзитета има могућности да вам пружи потребно образовање и оспособи вас за улазак на светско тржиште знања и образовања.

Факултет је инвестиција која вам доноси профит до краја живота. Инвестирајте у себе!

Дуга традиција нас обавезује да кроз савремене и функционалне студијске програме, уз примену актуелних метода учења и студирања по Болоњској декларацији реализујемо нашу мисију у стварању лидере из области финансија, економије, трговине, рачуноводства и ревизије, агробизниса. Наиме, на Факултету за финансије, банкарство и ревизију ћете стећи неопходна теоријска знања и овладати практичним вештинама како би у свом будућем професионалном раду, као дипломирани економисти, то у најбољој могућој мери применили у пословној пракси. На тај начин стичете могућност за брже укључивање у сложене управљачке процесе, бољу професионалну афирмацију и већи допринос развоју своје земље.''

Постани и ти дипломирани, мастер економиста и/или доктор економских наука.

Упис је у току на више од 20 акредитованих програма Алфа БК Универзитета!