Факултет информационих технологија
Алфа БК Универзитет
ОКРУГЛИ СТО - '' Конструктивни друштвени дијалог – основа стабилности и просперитета Казахстана''
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / ОКРУГЛИ СТО - '' Конструктивни друштвени дијалог – основа стабилности и просперитета Казахстана''

ОКРУГЛИ СТО - '' Конструктивни друштвени дијалог – основа стабилности и просперитета Казахстана''

ВЕСТ, 16.09.2019

У петак 13.09.2019. године, је нашим студентима, професорима, пријатељима Алфа БК универзитета и широј јавности, г. Асен Кашкенов отправник послова амбасаде Републике Казахстан у Београду, представио визију и задатке развоја земље, а које је Председник Републике Казахстан К. Токајев предочио у јавном обраћању својој нацији (02.09.2019.године) на тему: "Конструктивни друштвени дијалог – основа стабилности и просперитета Казахстана".
Уз присуство представника експертске заједнице Србије, дијаспоре Казахстана, оснивача Алфа БК универзитета и чланова породице Карић, професора и студентата, г. Асен Кашкенов је након свог излагања Поруке, давао одговоре на питања која су присутне интересовала, а тицала су се сарадње и билатералних односа Србије и Казахстана.

СРПСКИ СТРУЧЊАЦИ О ПОРУЦИ ПРЕДСЕДНИКА ТОКАЈЕВА "Србија може да помогне реформама у Казахстану"

Одржани округли сто је у исто време, био и најава бројних културних и образовних догађаја које Алфа БК универзитет има у плану активности за нову школску 2019/20. годину.

Добро нам дошли