Факултет информационих технологија
Алфа БК Универзитет
Првонаграђени студент Факултета информационих технологија Алфа БК Универзитета на путу за Москву
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Првонаграђени студент Факултета информационих технологија Алфа БК Универзитета на путу за Москву

Првонаграђени студент Факултета информационих технологија Алфа БК Универзитета на путу за Москву

ВЕСТ, 28.01.2020

На Првој међународној изложби дигиталне економије Руска дигитална сарадња у универзитетима, која је била одржана од 25. до 28. октобра 2019. године у Руском центру за науку и културу (Руски дом у Београду), студент прве године Факултета информационих технологија Алфа БК Универзитета, Немања Мосуровић, освојио је прву награду на тада одржаној радионици Трансформација пословних система у 21.веку. Награда за првопласираног је да у периоду  02. - 09. фебруара 2020. године буде полазник Зимске школе Вештачке интелигенције у Москви.

Првонаграђени студент Факултета информационих технологија  Алфа БК Универзитета на путу за Москву

Похађањем Зимске школе Вештачке интелигенције наш студент, Немања Мосуровић, стећи ће нова знања и вештине, и успоставити успешну сарадњу Алфа БК Универзитета са колегама на руским универзитетима.

Поносни смо на Немању Мосуровића и са радошћу га бодримо и пратимо у Москву! По повратку са усавршавања, Мусуровић ће пренети своја нова знања и искуства вршњацима и будућим генерацијама на Алфа БК универзитету.